h1

Mord planer

juli 5, 2007

Ja ett antal störtskurar har jag fått över mig i dag men på em. var det faktiskt uppehåll. Trädgårdsvisningen gick bra fast Agapanthus kan inte sluta prata när hon sätter i gång. 😉 Allt från historien bakom trädgården som är riktigt intressant till jord, växter ohyra och odlingstips mm mm. Finns inget stopp när jag har intresserade åhörare. I morgon ska jag ha med glasögonen, för nu tror jag dom eländiga kållarverna har kommit. I morgon blir det mord.

Nu är det faktiskt dags att hoppa i säng. I morgon kommer ” svärfar och svägerska” på besök. Förhoppningsvis kommer även pappan till pojkarna hem från sitt lilla äventyr i Stockholm, annars blir det problem. Usch nu blev jag ännu tröttare. Ha en bra kväll och kram allihop!

7 kommentarer

 1. Bafarade först att mordplanerna gällde pojkarnas pappa. Men lyckligtvis var det inte fallet (hade kanske varit att ta i lite för mycket).
  Om pojkarnas storebror kan tänka sig att ha dem hemma hos sig även om deras far fortfarande lyser med sin frånvaro, så ställer vi gärna upp och hjälper honom.
  Angående att du inte kan sluta prata, så är väl det knappast något problem så länge åhörarna är intresserade av att lyssna. Så fortsätt du bara.


 2. Ja vi får väl se i morgon villka som är inkludderade 😉 Har jag inga glasögon så kan man ju göra fel… 😀


 3. Risken är väl i det närmaste obefintlig att pojkarnas pappa slinker med när du ”tar hand om” kållarverna. Han lär ju inte vara i närheten av ön ens. Eller vad tror du?


 4. En sketch kom till mig, ”han sprang på stickorna, tio gånger” hm, kommer inte ihåg mera, men det kan ju gå illa, när inte glasögonen är på.


 5. Det. där med stickorna kommer från en sång med Lill Lindfors (bl.a.). Jag har den på cd. Den innehåller två versioner till; arsenik och varningsskott (rakt igenom huvudet).


 6. Jag är likadan – börjar jag prata om sånt som ligger mig varmt om hjärtat (logik och struktur på jobbet tex) är det svårt att få stopp på mig…


 7. HAn var så dum, dum, dum….han var så dum, dum, dum….Vi strök hans skjortor, vi gick och damma, vi passa upp på varsin man. Ni skulle säkert, ha gjort det samma, om ni var gift med en sån som han” Mördartango med Lill Lindfors – när jag var tonåring sälskade min bästis och jag att sjunga den högt när nån pojke varit elak. Och jag kan visst hela utantill fortfarande ser jag….Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: