h1

Absolut kvinnligt

juli 29, 2007

Barnen har åkt på kalas och jag har blivit erbjuden att gå med i ett kvinnligt nätverk för kvinnor som har eller vill starta eget företag här på ön och tackade jag. Det låter jätte intressant måste jag säga. Sen kom en av grannarna förbi som är höggravid och väntas föda vilken dag som helst. Hon är lite orolig och det förstår jag för det är över en timmes bilfärd till BB. Jag lovade att jag skulle komma in om det började krisa redan hemma. Man har ju fött några barn så man vet i a f hur det går till 😉 Nu ska jag försöka göra nån nytta, typ städa. Ha en bra kväll!

kittypryde-ink.jpg

6 kommentarer

 1. Låter kul, med nätverket alltså, nervöst ändå med tio mil till förlossning. Det var jag nervös för också, och när jag väl skulle in så hade inte guben riktigt tid, han skudd bare plaste nåre bala först!
  Kram på dig med!


 2. Hej! Jag har varit med i kvinnligt nätverk tidigare, kul kul! Oh, höggravid, ja! Det har jag varit några gånger! Och haft 10 mil till BB, men det brukar ordna sig, jag säger BRUKAR…


 3. Ja, det låter inge vidare att behöva känna sig orolig för att det är långt att åka när man ska föda.Oftast har man ju lite tid när det är den första som kommer.Det är inte klokt att de drar ner på såna viktiga saker som förlossningar.:-(
  *kram till dig*


 4. Ja det här är hennes andra barn så det kan ju gå fort i värsta fall.Men det går säkert bra.


 5. Tur att hon har dig där din gravida granne, förstår att hon är lite nervös. Lycka till nu och grattis till ditt engagemang i nätverket!!!!
  Kramizzzz


 6. Nåt nyttigt är att sitta en slöa en stund. Det vet du väl? 🙂Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: