h1

En lerig och frusen Agapanthus

juli 30, 2007

Fy usch och blä.I bland är inte trädgårdsjobb jättekul. Hittade inte regnbyxorna i morse så jag blev dyblöt ända in på underkläderna. Eftersom det är lerjord så såg jag ut som nåt insläpat ur dynghögen, t om prickig i ansiktet av lera. I dag lämnade Ingemar Bergman Fårö, Gotland och livet. Sånt är tråkigt men man kan väl inte begära evigt liv av nån och han är ju på nåt sett ändå evig, han skulle ju trots allt snart bli 90. Konstigt däremot att man blir lätt chockad , borde man kanske inte bli när han ändå var så pass gammal. Nu ska jag hoppa ner i ett skönt bad som pojkvännen har hällt upp. Ha en bra kväll!

4 kommentarer

  1. Det känns lite vemodigt, jag har vänner som jobbat hos honom i många år, tänker på dem nu och undrar hur det går med allt där ute på Fårö. Han verkade ju som hela öns ”hustomte”. Jag har faktiskt varit och rensat ett av hans hus, det var för övrigt det första huset jag rensade, men det har alltid varit hemligt, så han inte skulle få veta. Nu känns det ju lugnt att avslöja, kanske jag skriver om det någon gång, det var väldigt speciellt.
    Kram från en annan blöt ”trädgårdstomte”, jag ska ha en Whiskey ikväll för jag har ännu inte blivit varm efter förmiddagens blöta arbete!


  2. Att vara dyblöt ända in på underkläderna 😉 är inte direkt behagligt jag vet för jag har oxå ett utomhusarbete! Kramar!


  3. Jahaja…här kommer jag och tittar in och där ligger du och plaskar i badet..det ser skönt ut…ha det så bra! Och detsamma får man väl önska Ingemar idag..tack för många goda stunder framför filmduken och lycka till på färden mot änglarnas stad. Kramar!


  4. Vi körde hem från Danmark igår och Ingmar Bergmans frånfälle var det enda det pratades om. Jag reagerade lite just på formuleringen att det skulle vara så sorgligt….Om en människa med hjärtfel avlider lugnt och stilla vid nästan 90 års ålder med ett så otroligt rikt och skapande liv bakom sig så är det i mina ögon helt OK. Sedan förstår jag att de som stod honom nära sörjer och är ledsna, men att div filmexperter tycker att det är en ”svart dag” tycker jag är att ta i lite….Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: