h1

Punkaren Agapanthus

september 1, 2007

 Ja solen har visat sig idag så vi vågade oss på en marknadstur. Tog bussen, man vet ju aldrig hur många km ifrån man får parkera och då ryker ju själva poängen med att ta bilen. Mycket krimskrams, mest krimskrams faktiskt. Fyndade en fleecetröja till mig (stavas det så ? ) 3 långärmade tröjor, varsin till grabbarna, 3 för 100. och en huvtröja till pojkvännen. Sen kompis köpte jag en döskallegrej, några goda vänner som tidigare sålt halvädelstenar hade tydligen sadlat om och säljer nu döskallar och drakar. Ja sen är det ju tivoli på marknaderna, fast dom åkattraktionerna har jag bojkottat för flera år sedan, det kostar nämligen mellan 40- 50 :-/ grej!! Fatta hur dyrt det blir med tre barn. Ja sen var jag ju himlans sugen på ett par skottskrutiga kängor à la punk, men stoppade jag, det var länge sen jag var punkare 😉 och hur skulle det sett ut?punk.jpg 😉

Sen har jag ägnat resten av dagen med att plocka,sortera och skura skåp så nu stinker det klorin. Jo jag har läst kvällstidningen oxå. En trädgårdsmästare hade blivit mördad, låter farligt att vara trädgårdsmästare, gulp. Nu ska jag försöka få något i magen. Det blir något slappt och enkelt, typ varma mackor. Måste ju vara lite lat nu 😀 när grabbarna inte är hemma.

Ha en bra kväll!

3 kommentarer

  1. Ha en trevlig kväll 🙂 Kram!


  2. Vad mysigt med lite nya tröjor, ja du de där karusellerna de är inte gratis precis, kan inte fatta varför de ska ta så mycket betalt för att få åka några varv.
    Kramizzzz


  3. Jag tillbringade dagen med att torka av alla köksskåp. Föga roligt men distraherande för tankarna.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: