h1

IIIiiiiiiiiiii!!!!

september 4, 2007

IIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Började dagen. Satte mig på minstings sängkant för att väcka honom och……en RÅTTA biter mig i stortån. Trodde jag i a f en bra stund. Insåg efter att ha suttit med uppdragna fötter att det vår ingen riktig råtta utan 12-åringens hamster som var på rymmen.  Jagade upp hamsterns ägare som började sin motgon med att jaga hamster med en stövel. Något hysterisk morgon men han fångade in Lilli, som sen var ganska trött. Själv har jag varit  minst lika trött fast utan nattliga aktiviteter 😉 . Orkade  till slut inte lyfta spaden. Egentligen borde jag väl stupa i säng redan nu men det är ju House i kväll och det vill jag inte missa.

Ha en bra Housekväll mina vänner!

6 kommentarer

 1. Uiii, för mig är en hamster en råtta…men jag är lite fjantig med sånt…hu.

  Vilken morgon!:)


 2. Skulle inte du också bitas om någon försökte trampa på dig?


 3. Äckligt, äckligt, äckligt, det säger jag bara, jag har så svårt för råttdjur, och sist jag skrev det fick jag någon galen råttaktivist i min spamlåda, så du vet vad som väntar! Här hade yngste sonen ett tag en minihamster, äckligt, och han hade den BARA för att reta mig, som är orädd för spöken och annat ”otäckt” men råttor gör mig till en tvättäkta bimbo, IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. Kram och gnatt!


 4. Här har du en till som vet att det är tisdag och att House har startat yeepee!!!!
  En råtta skulle jag inte vilja träffa så där på nära håll, däremot så hade jag en liten hamster när jag var liten och den var så himlans söt.
  Kramizzzz


 5. Vi hade en hamster en gång och den bets titt som tätt! Sedan skaffade vi marsvin och han var betydligt mer sällskaplig!
  Kram och ha en bra dag!


 6. Råtta eller hamster spelar inte så stor roll…jag vill helst inte bli biten i tån av någon, tack!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: