h1

Utmanad av Sam Zodiac

september 8, 2007

Det hela går ut på att räkna upp 8 vanor/fakta om mig själv, och sen skicka utmaningen till 8 andra personer.

 • Jag har sedan jag var ganska liten, haft en ganska slabbig passion. När jag dricker te, proppar jag hela te-muggen full med ostskivor ( typ 8 8) fiskar sen upp dom smälta med sked och …njuter, så himla gott. Till min stora glädje har jag fått pojkvännen att dela min halväckliga passion så nu mer är vi två te äckel 😉 .
 • Jag gnuggar alltid näsan. Konstigt att min stackars näsa inte är söndergnuggad vid det här laget. Ja men, det kliar ju!
 • När jag kör bil sitter jag på vänster foten. Jo det går bra, jag kör ju automat.
 • Jag kan inte stå och prata med en granne utan att plocka ogräs i deras rabatter samtidigt. Min ogräsröntgenblick kör igång så fort jag ser en rabatt.
 • Jag älskar att föda barn och måste vara den ända kvinnan på jorden som direkt efter mackan och kaffet på BB börjar prata om nästa bebis.
 • Jag tror på en skola där man arbetar mera praktiskt. Learning by doing är oxå mitt motto.
 • Någon beskrev mig en gång- Vacker och trevlig men går och rör sig som en elefant.
 • Önskar att jag kunde vara lite mer finklädd. Har jag för fina kläder, måste jag genast fula till det lite grann så att jag känner mig bekväm. När jag gifte mig sydde jag bröllopsklänningen med en luskofta som mall, kvällen innan. Helst hade jag velat ha kraftiga kängor till klänningen, dom är ju så mycket bekvämare och stadiga. Speciellt om man ska dricka lite skumpa och så.
 • Undrar ju vem som inte redan är utmanad. Jag gör ett försök: Znogge, Märtagreta, Curlingmormor, Tankspridd, och alla som har lust 😀

5 kommentarer

 1. Gapgarv! Vilken kuf du är. 😉
  Läs min nu, du baxnar!
  Kram!


 2. Hehe… ja, det var ju inte mycket där som var nytt för mig. Bara att du också lyckats depravera Pojkvännen med ostslabbet! 😉


 3. jag har redan skrivit en sån här lista på min blogg, men tack för att du valde mig. Du, det där med ostskivor vete sjutton om jag skulle tycka om, men smaken är som baken och det är en himlans tur.
  Kramizzzz


 4. Så roligt att läsa. Här är en till som älskar att föda barn. Och jag tror också på Learning by doing. Jag tycker du verkar väldigt trevlig och full av energi! 🙂


 5. När äldsta fröken föddes så förlorade jag ett antal lite blod. När sonen föddes var min första fråga ”Hur mycket blod har jag förlorat?” Inget annat du undrar över frågade barnmorskan lätt ironiskt! Men dina te vanor…Oj!

  Tack för utmaningen men har redan svarat!
  Kram!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: