h1

Färdig pausat

september 21, 2007

Har varit dålig i några dagar, lite influensa symptom med illamående,värk i kroppen, feberkänsla ( jag äger ingen febertermometer så jag vet inte). I går fick jag gå hem efter halva dagen, frös så där invändigt som man gör när man är dålig. Jag tror det bröt ut här om dagen efter ett lätt ilskeanfall, undrar om ilska kan vara utlösande på influensa? I går kväll hade barnen krisråd, med mammor närvarande. Har varit lite väl mycket bråk ute på gården, så det var ett bra drag av en av mammorna att samla ihop hela gänget för att prata igenom problemen. Synd att det inte är lika förnuftigt när det gäller vuxna konflikter, att man låter ev. problem blir så stora att dom blir näst intill hopplösa att reda ut. Måste nog läsa på lite mer om giraffspråket 😉 Har tydligen uppenbara problem med att göra mig förstådd. 😦

I dag blir jag hemma, för nu ska Agapanthus pysslas om och bli frisk. Hoppas jag kan äta nåt bättre än skorpor framåt kvällen, och tänk om man t om skulle kunna dricka ett glas rött ;-D. Annars står ”fina” middagen på schemat i morgon. När alla måste äta fint som på restaurang. Nu väntar frukost, en skorpa och väntar på att ätas.

sjuk-giraff.gif

8 kommentarer

 1. Det känns bra att du är här igen. Jag hoppas du blir piggare till kvällen, att du pysslar om dig själv och bara är…hela dagen.

  Förstår dig ang konflikter. De är viktiga att reda ut, att de som är inblandade ger varann en ärlig chans, att man söker en lösning och att man kan förlåta om det nu skulle behövas.

  Ha det så fint idag. Sköt om dig.

  Kram:)


 2. Tror definitivt ilska kan lösa ut annat ”skit” i kroppen, eller rättare sagt, förträngd, felriktad ilska, när man går och laddar på sig en alldeles för stor portion ilska, så är det inte annat att göra för stackars kroppen att ta ut det där människan fattar!
  Låter kul det där med restaurantmiddag, det vore nåt det, du har så fin hand om dina barn Agapanthus, en riktig kanonmamma!
  Kram på dig!


 3. Hoppas nu att du får ordning på din flunsa.
  Ja du, hur vore det om vi vuxna kunde sansa oss och tala ut med varandra när det inte känns bra, nåt vi alla måste tänka på tycker jag.
  Krya på dig kramar!!!!!


 4. Sjuk ska man vara i veckan. Helgen är till för trevligare saker 😉
  Krya på dig!
  Kram


 5. Kul att du är här igen! Se nu bara till att krya på dig så kan det säkert både bli en fin middag och ett glas rött!
  Kram!


 6. Vad skönt att pausen inte blev längre!


 7. Välkommen tillbaka. Krya på dig!!!


 8. Bättre dag idag hoppas jag. =)
  Krya på dig!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: