h1

Kom ihåg

september 23, 2007

Mötet med Suder Q ( det kvinnliga nätverket ) och yogan är avklarad. Kul och spännande många nya människor och många nya möjligheter. Många alternativbehandlare som yogainstruktörer, rosenterpeuter, chi gong ( stavas det så? ) trädgårdsodlare och konstnärer.  Yogan visade sig vara enkel, vi kör den på afrikanska dansen varje gång 😀 . Vilket betyder att jag har gått på yoga i många år, utan att ha vetat om det.

Krampaktigt tag i kalendern. Har till sist lärt mig att alltid ha kalendern med mig, och läsglasögonen. Det kan bli hur hopplöst som helst annars. När man glömmer att skriva upp saker och tror i sitt enfald att det kommer man ihåg. Det känns av någon anledning otroligt mycket tryggare när man satt saker på pränt, då kan man släppa det från sin stackars överbelastade hjärna.  Komihåg saker kan vara så otroligt tärande på nåt märkligt sett.

Nu ska barn badas och hmmmm….. luggen snyggas till på minsting. Hans kompis hjälpte till att klippa honom, dom behövde hår till pokemon gubben ?! I bland förstår jag nog inte riktigt. Ha en bra kväll!

4 kommentarer

 1. Det är lätt att glömma så numera har jag alltid kalendern med mig också! Känns så snopet annars…
  Ha en fortsatt bra söndag!
  Kram!


 2. Det där påminner mig om när vår son var 7 år, då klippte han en ”tunnel” i luggen, han påstod att han inte såg för håret var i vägen. Detta resulterade i ett besök hos frisören.
  Kramizzzzz


 3. Kloka ord!


 4. Haha, jag tycker mig förstå, ”man tager vad man haver”.
  Det jag inte skriver i min bok finns inte! Har egentligen bra minne, men när det blir så mycket, som det tenderar bli, med åren, då är det precis som du säger, dumt att överbelasta hjärnan.
  Jag vill både afrikansk dans OCH yoga, här finns avancerad yoga, det är ju inte nåt för mig, behöver nåt lätt så gjutjärnsspisen kommer igång.
  Kram på dig!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: