h1

Gödsel och svett

september 24, 2007

Nu har jag vaknat och nästan somnat igen.  Mycket att göra på jobbet. Vi fick jord med halvbrunnen gödsel i från en bonde som lagt ner sin verksamhet och det är mängder 20 fulla skottkärror idag och det syns inte att något är taget. Tycker att jag luktar gödsel trots att jag har skurat mig i ett badet. 😦 Ganska slitigt att gå med dessa kärror, men det blir ju muskler 🙂  Nu är jag precis hemkommen från afrikanska dansen. Nya steg i dag med snurr, har ganska svårt med snurr, har inte riktigt lärt mig att fokusera blicken så jag blev alldeles yr i skallen.  I morgon är det skolfotografering så det var ju typiskt att minsting friserade luggen så käckt igår 😉 . Tur att det är lockigt, det drar liksom upp sig och ser i a f inte såååå ojämnt ut.  Bäst att plocka fram något riktigt coolt så han inte får totalt frispel i morgon bitti.  God natt,  från en lagom mör och lagom vältränad  😉   Agapanthus.

7 kommentarer

 1. Hehe… ja något riktigt coolt får du allt hitta, annars kommer frispelet som ett brev på posten! Jösses vilka muskler du kommer att ligga inne med när kärrningen är överstånden! 😀
  Hälsa grabbarna! (Inklusive Pedro)


 2. Usch det låter verkligen slitigt på din kära kropp!!!!!
  Hoppas nu att du får sova gott inatt!!!
  Kramizzzzz o natti natti


 3. Det ska vara naurliga bilder på barnens skolfoton. Jag tycker nästan det ser lite lustigt ut när man klär upp barnen till tänderna. Din kille blir säkert hur bra som helst ändå!
  Lycka till!


 4. Hm, min gube sa just att han borde ha gått på teater med mig i lördags som motvikt till den ”överförfriskade” rakvattendränkte man som gav mig värsta halsontet. Han har lagat en ”gödselutkastare” hos grannen och han känner det som att skitlukten biter sig fast i flera dagar, fast han duschar. Jag säger som jag brukar göra till honom, det gör den inte!
  Kram till dig!


 5. haha, Agapanthus, you’re full of shit!:-)


 6. *S*, tänk att t o m jag har friserat mig i yngre dgr och två av barnen ngn gång också. Det blir ju så…fint? *S*

  Kram!


 7. Tänk vad jag bra jag har det bakom mitt skrivbord i saltgruvan!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: