h1

och nu är det söndag

oktober 28, 2007

Jag har lurats ;-( . Har varit iväg på fastlandet sen i torsdags. Anledning är att Mamma skulle överaskas, hon fyllde 60. Åkte på torsdags morgon, hann träffa pojkvännens familj i Tyresö och sen en god middag och umgänge hos en kompis från 1:a klass som vi sen sov över hos. Fredag bar det av till…IKEA! 3 timmar med en krasslig pojkvän. Jag kunde ha köpt vad som helst, han märkte ingenting. Sen bar det av till syrran i Norrtälje där vi firade en trevlig fredag och en kul födelsedag på lördagen. Tror nog inte mamma anade att vi skulle vara där. Nu är vi rätt trötta. Det tar på en stackars gotlänning att kör bil i storstaden 😉 . Ha i a f en trevlig söndags kväll!

4 kommentarer

 1. Jag tycker det är svårt att köra både i Stockholm och i Göteborg. Av någon anledning hamnar man på enkelriktade gator och sedan åker man vilse!


 2. Jeg har jo hatt gleden av å bli transportert rundt i bil i Stockholm av deg en gang… Synes du gjorde en fenomenal jobb… Men det er klart… du var jo yngre da (ha-ha-ha)
  Håper din mamma satte pris på overraskelsen. Höres ut som en vellykket fest 🙂
  Savner dere alle sammen…

  Stoor kram från meg i et regnvått Norge.


 3. Det värsta med att köra bil i Stockholm är att när man väl kommit rätt, så minns man inte hur 😉


 4. PRECIS! Har man väl kommit rätt så kan man inte för sitt liv komma på hur det gick till. Men Stockholm är ändå bättre än Göteborg, för där är det totalt mörker för mig. I Stockholm har jag kört fel många gånger, men hittar alltid rätt till slut, man får bara se till att man har tanken full och huvudet med.
  Åh, undrar om Guben min skulle kunna bli så sjuk så han inte hade koll på vad jag handlar? Tror inte det. Vi har aldrig kommit in på IKEA, det finns ju Jula, Biltema och gud vet alla svarta hål, i samma områden jämt, så det blir aldrig tid för IKEA. Nu har jag dock påpekat det så nästa gång sätter Märtagreta foten i asfalten och kräver ett IKEA-besök!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: