h1

Stackars mig och mera gnäll

december 8, 2007

Oj oj, stackars mig! Lagen om alltings elände verkar råda här. Har inte hostad så mycket i natt i stället har jag vaknat var 3:dje timme med en fruktansvärd TANDVÄRK. Stapplat mig upp och tagit två alvedon för att sedan bara väntat på att tabletterna ska börja hjälpa. Ja jag vet ju att jag har en krater till hål och står snällt och väntar tid hos ”min” tandläkare och har gjort det i ett par månader. Får väl ta en akuttid till nån tandläkare i stan på måndag om jag håller ut tills dess. Ser redan hur hundralappar ( om inte tusen)  försvinna.Pengar som jag inte har. speciellt inte nu till jul.   Skönt i a f att värktabletterna hjälper. Får ta en tur sen och köpa nya. Men först melodikrysset.

Ha en bra lördag!

3 kommentarer

  1. Åh, din stackare! Tandvärk är bara så irriterande, tråkigt, plågsamt och dyrt! Jag är så förbaskat trött på detr här med onda tänder så jag lider med dig! Hoppas du kan få en tid snarast möjligt!
    Kram!


  2. Nämen nu räcker det väl snart – jag lider med dig!!! Hoppas att du får styr på tanden snarast och att det inte kostar skjortan. Ibland gör det ju ondare än det blir dyrt. Kram kram!


  3. du kan räkna med 500 kr för varje sak läkaren gör. Undersökningen? 500 kr. Oj, ett hål! 500 kr. Ett hål till! 500 kr. Katchiiiing!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: