h1

Lift önskas

december 14, 2007

F-n! Det är en förbannelse över mig, bilar och jul. Plötsligt när jag är ute och åker så dunkar det till i höger däck och bromsarna tar nästan ingenting. Straxt efteråt börjar den satans bromslampan lysa. Ja det gick ju att bromsa hjälpligt och sen frågade jag inne på en verkstad straxt i närheten och dom sa att frambromsarna tar i a f. Ok. Förmodligen en kolv som gått, hörde mig för vad dom ville ha för att fixa det och håll i er, 800 :- för ev. delar vilket väl kan vara rimligt men, för två timmars jobb vill dom ha nästa 2500:-!!! Det är så typiskt. En vecka före jul och vi som ska till fastlandet och fira. Förra året hade jag en kokande kylare lagom till jul och vi fick tillbringa halva helgen åt att stå i en ”gör det själv hall”i Stockholm. Tjolahopp! Måste försöka hitta nån mekaniker som är billigare, hur det nu ska gå till, bilmekaniker har en tendens att sucka och stöna över tanken på att laga nåt. Just nu väntar jag på ett smärre mirakel eller möjligen en lysande idé. Eller kanske kan man lifta med tomten och hans renar?

flying_santasized.jpg

4 kommentarer

 1. Tomten och hans renar blir nog det billigaste alternativet! Men risken är kanske stor att du får ta den dyrare varianten. Det närmar sig jul med stormsteg och mekaniker har en del att göra redan som det är… Hoppas verkligen det ordnar sig!
  Kram!


 2. Just p g a såna här missöden som oftast alltid inträffar när det passar som sämst, är det som gör att jag gått över till buss.

  kramar och lycka till med reparationerna!


 3. Hoppas det ordnar sig, så tråkigt just nu dessutom. Men det mesta brukar lösa sig, på ngt sätt. Lycka till!

  Kram


 4. Nej, nu tycker jag synd om dig! Och buss, är ju inte riktigt ett alternativ på södra spetsen på vår ö, (inte norra heller)… håller alla tummar att det ordnar sig och att någon god fe ramlar in!
  KramKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: