h1

Nu vet jag

januari 5, 2008

att resan i april går till Paris 😀 Våren i paris…mmmm… visst låter det bra?

Har aldrig varit där, det ska bli spännande. Hotellet verkar ligga väldigt centralt i Marais-kvarteren. Vilket inte säger mig så mycket men det låter bra. Nära till Hallarna, Bastiljen och Place des Vosges. Nåt eiffeltorn vågar jag mig nog inte upp i, jag som är så höjdrädd.

paris.jpg

7 kommentarer

  1. Paris är underbart! Synd att du är höjdrädd, vyn från Eiffeltornet är något enastående! Kan du inte försöka ta dig upp till första våningen? 🙂 Min andra gång i Paris hade jag fyra timmar på mig ( byte av tåg) och då kom jag på att det skulle räcka till att besöka tornet. Kommer aldrig att glömma det!


  2. Härligt!
    Om du tycker att Eiffeltornet är too much så kan jag föreslå restaurangen på varuhuset Printemps. De har en härlig takterass där man ser takåsarna, Sacre Coeur och Eiffeltornet. Jag var där med en höjdrädd person som mådde pyton i Eiffeltornet men klarade takterassen utan allt för stora problem.


  3. Va kul!
    Paris är en häftig stad. Jag har visserligen bara varit där en enda gång, men minns det väldigt väl. Bodde på ett litet mysigt hotel mitt i smeten. Det är en fördel att prata franska, gör du det?

    kram!


  4. Paris är verkligen en härlig stad så ni har gjort ett gott val! Synd att du inte vågar dig upp i Eiffeltornet för utsikten är imponerande! Lång kötid bara så tänk på det… Flera timmar ibland!
    Kram!


  5. Låter underbart! Det är du värd!!!


  6. Så underbart! Paris är fantastiskt och just Eiffeltornet får du inte missa. Jag är också höjdrädd, men tog trapporna upp (räknade dem också men minns inte antal…) och man får inte komma så högt upp, för där är avstängt. Man får inte den där otäcka känslan av hög höjd heller och det är jättefint! Annars kan du ju i alla fall ta kort på tornet nedifrån marken. Alltid något ju.

    Vad roligt att ha att se fram emot!

    Kram:)


  7. Vad härligt! Hälsa till Eiffeltornet från mig!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: