h1

Vitaminer, vitaminer eller…

januari 8, 2008

Jo då, jag släpade mig motvilligt upp när klockan ringde 6.30.  Gjorde frukost till 3 precis lika ovilliga pojkar. Skickade 3 mindre ovilliga pojkar till skolan, trots att det var gympa som dom då inte ville ha idag. Sen tänkte jag att jag lägger mig en liten stund i sängen och laddar. Pytsan! Somnade skönt och sov 2 timmar till.  Ja kanske jag behöver sömnen, kanske jag har nån infektion eller nåt i kroppen, så det är väl bara bra kan jag tro. Kan inte ens dricka mina 5 koppar kaffe på morgonen, max 1. Nu ska jag i a f  försöka piggna till och bege mig ut på en tur till Hemse. Hämta medicin ( dyr 😦  i fel månad ) Posta några brev och handla lite mat, kanske dunder vitaminer kunde vara nåt.

Dagens höjdpunkt- Ikväll börjar koloniområdet Iris igen på tv 4 plus 😀 Där kan man i a f få en stunds hopp om vår och sommar.

3 kommentarer

 1. det verkar vara många som behöver sömn idag!


 2. Vad bra att du kunde somna om, en förmåga jag saknar. Troligen behöver du sova, av sömn blir man frisk. Vila på du!

  Kram:)


 3. Jag har i vanliga fall jättesvårt att sova på dagen, men det går hur bra som helst nu, så antagligen behövs den, sömnen.
  Vitaminer tar jag varje dag, och Rosenrot, men sjuk blir jag ändå, efter år av överenergi, men i mitt fall tycker jag inte det är konstigt, när jag inte får sova klokt på nätterna.
  Idag ska jag skaffa nygamla rutiner, dvs ut och gå, jag tror att frisk luft, varje dag är det bästa för knopp och kropp.
  Våren längtar jag efter nåt enormt, men det är väl bara att hålla sig i schack och vänta in rätt tid, än är det nog för optimistiskt att gå ut och rensa upp i rabatter, även om det går och ser misstänkt vårligt ut ute.
  Kram på dig!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: