h1

Mamma robotmonster med superlaserhörsel

januari 9, 2008

Promenad blev det, jätteskönt även om vädret kunde varit bättre. Känns ganska lyxigt att ha så nära till havet. Sen barnen kommit hem har det varit cirkus. Först kommer 12 åringen hem vid 14. Fortfarande rätt stillsamt. Men sen, straxt efter att dom två minsta kommit hem och precis börjat bråka om vem som ska spela på datorn först och precis nästan börjat slåss, då knackar kompis 1 på dörren. 5 minuter senare, kompis 2, ytterligare 5 min. kompis 3. Sen är det livat värre ett par timmar. Nån som försökt att städa med 3 flygande beyblades ( små snurror som flyger på golvet för att attackera alla levande mammor i närheten som robotvapen ) och 6 barn som försöker överrösta varandra och dammsugaren?

Men man är ju rätt härdad. Med nätta små baletthopp parerar jag skickligt beybladessnurror och utrustad med selektiv hörsel behåller mamma Agapanthus förståndet 😉 . Men nu är klockan 21 och klockan 21 händer något som bara händer i sagans värld egentligen. Om inte fullkomlig tystnad råder efter kl 21, förvandlas mamma Agapanthus till ett robot monster med superlaserhörsel och eldkastarögon och det är verkligen ingen rolig historia. 😉

beyblades.jpg

Ha en lugn och skön kväll!

4 kommentarer

 1. Hej och jag har läst ditt förra inlägg. Hoppas du fått barn i säng och kan njuta lite i kvällen och kanske du sover redan. Det gör vi snart. Inspiration. Jag har varit med om´et, om man så säger. Hade en gång i tiden fyra barn och alla deras kompisar…Nu tvåsamhet och med katt…Kramen!


 2. Jag hatar små leksaker som flyger omkring i huset, fattar inte att ungarna blir så fascinerade av dem! Hoppas du fått en lugn natt i alla fall. Kram på dej!


 3. Tittilila har plockat ur alla sina pengar ur sparbössan, som också ligger på golvet. Jag har snart bakat fem tårtor och inte snubblat en gång, guben var inne i tio minuter på frukost och jag överdriver inte nu, han snubblade mellan 8-10 gånger på sparbössan! Jag menar, har vi en inbyggd radar som gör att vi parerar allt som är i vägen? Nu har jag plockat upp alla mynt och även ställt grisen där den ska stå. Även smyckeskrinet med alla vedervärdiga guldringar har jag konfiskerat, (vedervärdiga för att jag fått dem som mutor av fel person).
  Ha en bra dag, promenader är underbart och vi bor i paradiset! Här skiner solen idag!
  Kram


 4. *S*, du verkar vara tålig, såna leksaker låter inte så roligt alls. Kan se dig parera allt med dammsugaren i högsta hugg.

  Ha det fint idag.

  Kram:)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: