h1

Drömmar om filter och drömmar om guld

januari 31, 2008

Vi sov lite väl länge så det blev en smula stressigt här på morgonen. Jag var mitt uppe i en dröm där alla oljud såsom väckar klockor filtrerades bort. 😉

Igår var det poliskontroll i lilla Burgsvik och eftersom jag skulle köpa en massa mjölk så hade jag tagit bilen, annars är det bara 5 minuters promenad till Ica. För alla som varit i Burgsvik på vintern förstår säkert hur fel    den här 8- manna polisstyrkan såg ut, dom var säkert fler poliser än antalet passerande bilar. Ja, jag fick blåsa, visa körkort och bilen fick en genomsyn som heter duga. Idag ska jag posta en jobbansökan, inte för att jag egentligen vill byta jobb, jag älskar ”min” trädgård, men planen är att jag skulle kunna kombinera på nåt sätt, om det nu går vägen.

Ett nytt boende hade heller inte varit fel. Jag är dödligt irriterad över el kostnaderna i det här huset eftersom vi betalar värmen blir det snordyrt, man skulle kunna tro att man bor i en tesil. Nu har dom dessutom höjt från januari. Fattar ni, vintertid betalar jag nu efter höjningen 3800 i el/ månad! Då är det bara en liten 4:a på 80 kvm i ett plan! och detta gör att månadskostnaden vintertid, och då har det ju inte ens varit speciellt kallt, slutar på ca 8300 / mån.

Näe slut klagat! Nu ska jag svepa en kopp kaffe och vakna till liv. Ha en bra dag!

7 kommentarer

 1. Oi, det var DYRT!!!! Kan du bytte el-bolag? Hadde det hjulpet? http://www.compricer.se/el/

  Ha en bra du du med 😀


 2. Det var väldigt dyrt!!! Så mycket kostar inte vår el och vårt hus är på 1,5 plan och 170 kvadrat. Finns det inget billigare alternativ?
  Kram!


 3. Ajaj, det där låter svidande dyrt….! Och tydligt är väl att en förändring måste ske, om du inte sitter på en stor hög med pengar, och det inte spelar någon roll alls vad de spenderas på…Instämmer med övriga…Finns det inget billigare elbolag?
  Varm kram 🙂


 4. Drake, vad dyrt!! Det är ju ocker!

  MR gick inte bra som du kan läsa i mitt senaste inlägg. Där snackar vi TORTYR! Fy fan, vad hemskt!

  Kram till dig. 🙂


 5. Kan det vara så dyrt med el när man bor i lägenhet?? Vår el ligger runt 2500/mån i ett halvdragit 50-talshus i ett plan.


 6. min el ligger på 1800 kr som värst; jag har nytt hus. Vattenburen el. Och så har vi något system som gör att luften går runt, återvinns på något sätt. Jag tror att det finns en möjlighet för gamla hus att installera någon sorts pump som gör att inte all luft försvinner. Den kan vara en bra investering!


 7. Har försökt att kolla elpriser men….vilken djungel!
  Har varit inne på ett sånt där luftåtervinningssystem, men vi bor ju i hyresrätt så jag har inte nån större lust att betala ett sånt, inte värden heller dessvärre 😦Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: