h1

Det stora avloppsmysteriet

februari 10, 2008

Sussie Tapper fick en andra chans i a f, tur minns att jag var stor fan av Suzzies orkester och tycker det är tufft att ställa upp i melodifestivalen trots att hon har Parkinson och inte riktigt vet när eller om hon kommer börja skaka. Synd att Christer Sjögren gick vidare, jag får svåra rysningar av han fåniga flin.

Miniloppan är alldeles prickig på benen som kliar, lutar väl åt nässelutslag, vet inte varför men han är fö pigg som en mört. Har i  a f bokat tele tid med sjukvårdsupplysningen, känns lite bättre att få ett utlåtande så jag vet om han kan gå till skolan imorgon.

Annars har jag hunnit baka grahamsbröd, städat samt haft svåra anfall på nåt stopp i slasken. Helt galet, har tvättat och sköljt ur varenda rör, kollat att det rinner igenom överallt, men likt förb…. när jag sätter tillbaka rören igen så nog f-n är det stopp. 😦  Snacka om mysterium!

Imorgon ska jag i a f till jobbet. Där är allt fel. blommor som inte ska blomma förrän april-maj är redan på G. Ur led är tiden!

Ha en fortsatt bra söndag!

3 kommentarer

 1. Jag hör inte heller till hans beundrarskara och hoppas självklart att svenska folket tar sitt förnuft till fånga när det börjar bli allvar… Hoppas Miniloppan kan hoppa till skolan som vanligt i morgon!
  Kram!


 2. jag tittade inte ens en gång och Hr Sjögren pallar jag bara inte med!
  Hoppas att viruset ger med sig, det är inget kul att vara yr.


 3. Jag tycker du är väldigt effektiv!

  Och förundras över mig själv att jag gillade herr Sjögrens låt, såg så mkt humor i den och skrattade gott när han sjöng.

  Även här har en liten kräkts, Freaky Friday fördriver just nu, en favoritfilm:)

  KramKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: