h1

Vaken med tuppen

mars 29, 2008

Hur kan man bara vakna klockan kvart över 7 när det är lördag, ledigt och barnfritt? Ja jag kan i a f strosa runt med min kaffekopp i lugn och ro. Tina vann, toppen. Hennes smile är obetalbart 😀 Här skiner solen, skönt, synd att det är tvättstugan som gäller idag, tror jag sätter pojkvännen på det faktiskt. 10- 13 april är det årets trädgårdsmässa i Älvsjö. Tyvärr missar jag den i år, kan ju inte riktigt åka iväg två helger på rad, och vem vet, jag kanske springer på nån trädgårdsmässa i Paris 🙂 Hur jag nu skulle få med mig plantor därifrån ?! Speciellt inte eftersom jag är sugen på ett aprikosträd och eller citronträd. Hmmm….

På jobbet planerar vi en liten smygstart plantförsäljning, rådgivning och café, troligen Kristihimmelsfärd. Kom å hälsa på mig då vetja!?

Ha en väldigt förtjusande och solig Lördag!

4 kommentarer

 1. Låter trevligt! Synd det är en bit bara… Och dyrt med båten dessutom… Ha en fin lördag!


 2. Välkommen tillbaka! Tänkt mycket på dig när jag nu börjar planera för påbörjade projekts slutföranden, men också nya tankar och idéer börjar ta form. Tyvärr så är det orken som brister, den finns egentligen inte alls och jag känner mig som en sur gammal disktrasa för närvarande. Men men… lite värme skulle säkert göra susen, jag blir tokig på kallblåsten, den måste ju vara himla ”härlig” där nere på er yttersta spets i trädgården.
  Kristihimmelsfärd är det säkert Rute ReaR ute här, ett 20-tal loppisar av varierande kvalitet. Det är kul mest för man träffar alla sockenbor och andra som besöker socknen.
  Ja, jag vaknade och fick iaf se Tina vinna, hon har visat en helt ny sida av sig själv i Let´s dance och verkar genuint glad och underbar.
  Ha en skön lördag, här går tvättmaskinen för jämnan, vilket gör att jag också kan tänka mig att lämna över det till din pojkvän 😉 Gubbsen i huset är så upptagna så!

  Kram på dig!


 3. vaknade också attans tidigt i ottan. Men somnade om en stund efter frukosten. Skitskönt!
  Önskar dig en finfin lördagskväll!
  kram


 4. Kul att du är tillbaka igen!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: