h1

Morgonstund med resfeber

april 13, 2008

Jag vaknade lika okristligt tidigt i dag med. 7!! Är det möjligen resfebern som börjar? Vågar inte ens tänka på hur nipprig jag är på onsdag!!

Kvällen igår ägnades åt att läsa Pariskartan, mest för att stilla mitt maniska kontrollbehov, det känns alltid lite bättre om jag har koll på väderstrecken. Sen har jag klistrat på två söta blommor på min alldeles nya resväska med hjul. 🙂 Kanske måste klistra på nåt mer, annars kommer jag väl aldrig hitta min väska bland alla andra mörkblå. Min digitalkamera är oxå ett kapitel för sig. Datorn bara vägrar att läsa in kameran, dom verkar inte vara polare för Kanske jag tar med kameran i a f, man kanske kan få tag på en kortläsare eller nåt sen?

Idag ska det tvättas  ( pojkvännsjobb )och grabbarna ska hämtas hem från pappa. Här är det skitväder å brrr…..kallt. hoppas det blir bättre imorgon.

Ha en fin söndag!

7 kommentarer

 1. Klart du ska ha med kameran till Paris! Det är nästan ett litet måste, i alla fall om man heter Znogge. Jag tror ni får det hur bra som helst för ni reser vid rätt tid. Mycket folk är det alltid i Paris men ni slipper värsta turistanstormningen!

  Hos mig är det sol och en underbar morgon…
  Kram!


 2. Skitväder här med. Gud va härligt att få dra söderut och Paris, som är så fint om våren. Det var väl Paris, har jag för mig?

  kramar en gråmulen söndag i mitten av april

  🙂


 3. Kameran har väl ett minneskort? Det kan du sätta in i en annan kamera sen, en som datorn gillar.

  Åh, är solen hos Znogge, då är det okej, så mycket skitväder och stormar som ni haft så unnar jag dig verkligen sol!


 4. För övrigt, 7 är sovmorgon 😉 Här är det 5.30 som gäller! Sen tofflar jag omkring i halvdvala till 8 innan jag accepterar att dagen är igång!

  Lycka till på resan, det är en stooooooor stad, men det fixar du!


 5. Du kommer få en toppenresa, så härligt. Och vad bra att förbereda sig lite spatialt, så hittar du både ut och tillbaka till hotellet sen.

  Kram, ha det bra.


 6. Men åh..vad roligt, ska du åka till Paris? Dit tågluffade jag i min ungdom, det är vackert! Du är väl hemma igen när jag landar på din ö? Jag kommer den 26:e denna månad, kram!


 7. Det blir säkert varmare i Paris! 🙂Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: