h1

Trädgård, trädgård och……trädgård

maj 5, 2008

Oj oj vad mycket plantor som skriker på uppmärksamhet nu! Och många som vill ut i rabatterna, så nu börjar jag flytta ut en del i tjusiga bäddar. Ogräset frodas oxå tyvärr. Ja det finns att göra med andra ord. Pojkvännen har oxå varit på jobb idag, fast en annan trädgård. Det är mycket nu i trädgårdsbranschen. Helgens smygöppnande gick över förväntan, vi sålde plantor och fika som bara den, trots att turist säsongen inte börjat än. Själv jobbade jag bara några timmar lörd-sönd med trädgårdsvisningen, lätt ringrostig, men jag är rätt bra på improvisation och kan prata lyriskt i timmar om jord och daggmaskar om nån orkar lyssna 😉 I senaste nr av Allers trädgård står vi med som en av fem sevärda trädgårdar i Sverige. Kul! Väntar nu med spänning på det stora reportaget om Körsbärsgården i tidningen Lantliv , tror att det blir i juni numret.

Dags å kika runt lite på bloggarna. Gooo kväll!

3 kommentarer

  1. >Kan tänka mig att det är mycket nu för alla vill väl få ordning i sina trädgårdar! Till och med vi har det riktigt fint tycker jag!
    Kram


  2. Vad spännande, ska kolla om jag får tag på Allers imorgon. Nu är en underbar tid för trädgårdar även om man inte är ett proffs.:)


  3. kul att ni är med i Allers! då måste ni ju vara jätteduktiga!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: