h1

Oj då ehe….

maj 26, 2008

Och måndagen blev sig tämligen vanlig. Plantor, plantor men nu med ett stort behov av vatten.  Lätt stel i kroppen idag, har burit en hel del förstås.

Skickade sms till äldsta sonen med texten: Glömde du inte något igår?

Svar:-Vad syftar du då på?

-MORSDAG!!!

Svar: Oj då ehe…Varför påminde du inte? Ska försöka komma ihåg det nästa år.

Mamma Agapanthus svara:- 🙂

(Även om jag inte för mitt liv kan fatta hur man kan glömma morsdag, det är ju reklam och påminnelser överallt.)

Tänk att den här tiden på året är så in i bomben fullspäckad, minns när jag beklagade mig i början av året över min tomma kalender, jag tar tillbaka det. I morgon är det jobba, barnkalas som jag förträngt och fick lite present problem, det får bli några guld tior, trist men bättre än inget. Sen är det träning för nyss 9 och jag har ingen aning om när kalaset slutar, om jag hinner dit, men det får jag väl kolla imorgon, innan han försvinner iväg på partyt.

Onsdag är det konsert i skolan med 7 & 9 som deltagare i Majakören :-).  Men nu är det pussågullstund med pojkvännen, innan det blir kramstund med kudden ( och pojkvän 😉 )

4 kommentarer

  1. låter trevligt med lite pussågullstund & kramstund… 🙂


  2. Men inte vill man påminna när det dräller av påminnelse överallt! Nej, håll dig till pojkvännen i stället;-)
    Kram!


  3. Yngste sonen ringde och gratulerade, han var jättestolt för det. Mellan sa grattis men förstod inte vitsen med en mordag, äldste, ja, han har så fullt upp med sig själv.

    Men, apropå ingenting, såg krukor med Agapanthus på Röcklinge handelsträdgård, oj så sugen jag blev, men köper jag mera växter blir jag nog strypt av både en och två familjemedlemmar. Nu ska jag ut och samla sticklingar istället, jag ska börja med dagishäcken som har en rosatonad syren, jättefin färg, som jag inte har, sen ska jag jaga kaprifol och försöka föröka buxbomen som jag har. Ska bara läsa på lite mera om hur man förvarar sticklingarna, det verkar som man mest ska ”låta dem vara” så klarar de sig bäst och att genomskinlig ”kruka” är att rekommendera så man ser om det blir rötter. Jag lär misslyckas innan jag lyckas, men så är det ju med det mesta i trädgården.

    Kram till dig!


  4. Märtagreta: Alla sticklingar rotar sig bäst i närinsfattig jord, typ så jord eller sand. Ta bort flera bladpar nederst, där är det mest växthormon. Jo visst är det så, man måste misslyckas för att lyckas 😉Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: