h1

Örnen flyger

juni 9, 2008

I morse skulle jag haft kameran i beredskap. På väg till jobbet fick jag bromsa in häftigt för….. en ÖRN som svepte över biltaket med millimetrar. Dom är verkligen gigantiska och sååå mäktiga.

I dag har jag flyttat ut ur växthuset, så nu står alla plantor ute, krukorna står prydligt ( ok, hyfsat prydligt ) i förrådet, där även mitt växtlexikon står. Fler plantor har hamnat i rabatterna och lite flera bönor i jorden.  Gotland börjar sakta men säker befolkas. Det är rätt kul, även om det har sina nackdelar. Kön i affären är plötsligt evighetslång, rätt frustrerande när man är van att bara snabbt slinka in. Bor man på Gotland så har man kompisar,…..ja i a f på sommaren.  Aldrig är man så poppis som då.

Nedräkningen har börjat till sommarlovet, bara två dagar kvar. Förra årets skolavslutning var kul och annorlunda, den här blir nog rätt traditionell, med kyrkan och mingel på kyrkogården. Kläder är inköpta, plånboken i det närmaste tömd. Insamlingar till fröknarna x 3, ja man säger ju knappast nej när man får frågan om man vill vara med på present, även om det blir lite mycket när man har 3 grabbs.

Nu ska det strykas. Imorgon blir det hetsigt värre, då ska kyrkan pyntas med blommor och vagnen ska lövas och grabbar ska skrubbas och….

Ha en lugn och skön kväll!

4 kommentarer

 1. Då hoppas jag att du får sova skönt i natt, för det kan du nog behöva nu…
  🙂

  kramar lilla lilja!


 2. Ja, det brukar bli en del utgifter vid den här tiden och säger nej gör man knappast inte!
  Kram!


 3. häftigt med örnar. Vi har också en örn i närheten… kul!


 4. Vilken mäktig bild!

  Så fint det låter med eran skolavslutning, annat än inne i storstan det…

  Kram på dig:)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: