h1

Störst chans på ostkusten

juni 16, 2008

Lätt mulet ute ser jag när jag vaknat dvs efter 3 koppar kaffe. Ska visst bli det i veckan, även om dom lovat bäst solchanser längst ostkusten 🙂 Snart är det midsommar och jag längtar till torsdag, mest för att få lite påfyllning på kontot, för både plånbok och kylskåp skriker elaka små ord åt mig ;-( Måndagar är caféet stängt, så några besökare blir det nog inte idag. ska forska i om vad svt filmade för något när vi var där. Grabbarna är lediga så jag slipper jaga upp dom, skönt. Så nu återstår bara att få Agapnthus i kläderna, fläta håret , leta bilnycklar och sekatör.

Ha en bra dag!

4 kommentarer

  1. verkar som om våra plånböcker och kylskåp är kompisar!


  2. Vi fick just en rejäl åskskur men om det hann bli så mycket regn, det vet jag inte. Hos oss har det inte kommit många millimeter trots många dagars gråväder.

    Jag går och finular på att köpa en agapanthus till uteplatsen, och ha i kruka, men… går den ha på friland också? Fasen, jag vill ha dig närmare, jag må klara mig utan personlig assistent, oftast, men en personlig trädgårdsmästare, det vore guld!!! Kram!


  3. Hos oss kom det nästan som en tromb och så haglade det men gräset är lika torrt och gult… Hoppas det blir bättre snart, helst redan till midsommar!
    Kram!


  4. Vi har satt Agapanthus på friland, det verkar faktiskt funka 🙂 Annars är en smal, hög kruka bäst.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: