h1

Ytterligare en tidig lördag

augusti 2, 2008

Klockan 7 på en lördag morgon. Ja det är ju som vanligt,fast från sängen var jag övertygad om att klockan var minst 9. Jag har hunnit läst lite på morgonen.

Först läste jag av en slump, att man fick byta vårdcentral till vilken man ville, även några nya privata som startar upp i höst. Undrar förstås om det kommer funka, själv har jag köat till närmaste vårdcentral i snart 2 år. Tänker naturligtvis skicka in byteslappen, där det utlovas byte inom 3 mån.

Sen lite bläddrande i Sköna Hem, alltid bra för lite städinspiration. Allt är så rent och hemtrevligt på bilderna så det näst, men bara nästan, kliar i fingrarna för storstädning.

Läser oxå diverse skvaller och konstaterar att världen är full av komplicerade relationer. Jag avskyr komplicerade förhållanden, livet ska vara enkelt och behagligt, och förhållanden ska ge en energi och lycka. Därför är jag glad och tacksam över min just nu, snarkande fästman och mina alldeles underbara pojkar som ger mig just det. 😀

Ja det är väl bäst att sätta igång så smått, nu när nästan inspirationen infunnit sig. Eller så kanske…. jo en till kopp kaffe och en till Sköna Hem och….sen.

Ha en bra lördag!

2 kommentarer

  1. Vilka kloka ord! Precis så är det.
    Ha en fin lördag!
    Kram!


  2. Så fint du skriver och så rätt.

    Ha en alldeles underbar söndag.

    Kram:)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: