h1

08-08-08

augusti 8, 2008

Egentligen borde jag nog inte läsa nyheterna på morgonen, det är bara massa elände hela tiden och ingen vidare bra start på dagen. Läste precis om en stackars kvinna som väntar tvillingar i oktober och jobbar inom vården som blev nekad sjukskrivning. Den svenska sociala tryggheten finns inte längre, är man inte kärnfrisk och har ett välbetalt jobb och egna försäkringar så klarar man sig inte.

Näe nu fokuserar vi på något trevligt. Grattis Stockholm och alla 08:or! Tydligen ska ett gigantiskt vattenkrig gå av stapeln idag, på Gärdet tror jag. 7000 vattenkrigare lär ha anmält sig. 🙂 På Globen kan man få gratis frukost från klockan 08.08 och  08- kringlor delas ut på tunnelbanan. Hade varit kul att vara där, man är ju trots allt -08 från början 🙂 Här blåser det kraftigt och färjan till Öland har visst ställts in under dagen. Glömde visst att säga att det är OS invigning idag oxå, om nu någon skulle ha missat det. Inget som intresserar mig speciellt, hör nog till dom som tycker att vi borde bojkottat OS.

Ha en bra fredag den 8/8 2008!

6 kommentarer

 1. Själv tar jag dagen som en vanlig tråkig medelmÅTTA.

  kramar och önskar om en fin dag för dig!


 2. Håller med, jag hade också tyckt att vi borde bojkotta OS, kommer inte se vidare mycket, om man nu kan undvika det.

  Jag förstår inte riktigt denna 080808 upp-hausning…och jag som annars är siffertokig, känner inte alls för åttorna 😀

  Jo, idag är jag lite Ior, fryser och har mig, fast solen och värmen tar tag i väderleken utanför dörren… ibland är man lite ”eljest” 😉


 3. Jag kommer säkert att titta en del men långt i från på allt. När det gäller OS och Beijing så tycker jag inte! Kina är långt i från en demokrati och ett OS ska förtjänas. Det är långt ifrån en rättighet!

  Kram och fin fredag!


 4. OS? Idag? Tack för tipset! 😉


 5. Tack för tipsen om Stockholm…här sitter jag framför en dator istället för att ge mig ut, men vet att det ska vara evenemang i Kungsan och Medis också. Får se om vi bevistar något… har varit ute precis, men märkte inget. Jag vill ha en kringla ju!

  Kram på dig och hoppas att solen visar sig i helgen 🙂


 6. tänk att jag inte hade en aning om att Stockholmarna firade 080808 idag! där ser man!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: