h1

Passionsblomman har slagit ut

augusti 31, 2008

Känner mig nästan riksduktig i dag. Plockat in tvätt, bakat bröd, bakat äppelpaj, lagat mat och dammsugit. Grabbarna har varit på partaj och fick tydligen en supergod chokladtårta. Efter ett snabbt besök hemma är dom åter igen ute och leker. Miniloppan i en vinter duffel, som han plockade fram långt inne i garderoben. Tydligen ett nödvändigt attribut när man ska leka spion 😉 perfekta fickor liksom. Såg ganska galet ut, eftersom han har fått tillbringa dagen barfota, stinkdojjorna står nämligen på tork efter rengöringen och foppatofflorna är glömda hos pappa.

Svamparna är det ingen i huset som vågar äta, efter nyheten att en kvinna dött av svampförgiftning. Fästmannen är dessutom övertygad om att han minst skulle behöva en njurtransplantation om vi skulle äta dom kantarellika svamparna. ( Fast jag tror jag läst att det är levern som tar stryk )

I tidningen kan man idag läsa om dejtingtips, en nedgrävd granat som inte var en granat eller.. och den alldeles hemska historien om den stackars Arboga mamman.

Och i sovrummsfönster har det just slagit ut en underbar passionsblomma 😀

Nu är det snart dax för bad, sen äppelpaj och kanske nån film.

One comment

  1. fin blomma! Synd om svamparna… tänk om vi alla slutade äta för folk blivit sjuka av något! Jag tror det viktiga är att plocka det man vet går att äta. Vet man inte, skippa det!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: