h1

Den feta paddan

september 25, 2008

Faktum är att så mycket fåglar som huserar nere på södraste Gotland har jag då aldrig tidigare sett. Mycket örn är det och idag gjorde en hackspett mig sällskap i trädgården. Undrar varför dom hackar i träden?  Tror att jag har hört det men det har trillat ur minnet. Igår stoppade jag handen i en jordsäck ock när jag drog ut handen så skrek jag högt, där satt en stor,svart, vårtig, fet padda.

Snart är det fredag och det är tur för jag är såååå trött. Tror som vanligt att jag ska sova hela helgen, men så blir det väl inte. Dessutom kommer min äldste son till ön. Han fyller 24 den 30 september så det är väl bäst att passa på att fira honom.

Ha en bra kväll!

Ha

5 kommentarer

 1. Ja jag hoppas jag lever upp till mitt namn ”festman” 😉 dom letar ju efter mat ju älskling!

  vet du att du är den bästa mor och den bästa sjutipps älskling på Gotland!

  Älskar dig! Peter


 2. Hos oss är det så mycket grodor och paddor att de fått ett eget vägmärke! Allt för många stryker tydligen med i trafiken.
  Kram och trevlig helg!


 3. jag gillar grodor och paddor. Dessutom äter de små kryp, som jag inte gillar. Och vovve, hon vet inte riktigt vad hon ska göra när hon möter en padda. Hon brukar lukta på dem och så blir hon lika förvånad varje gång när paddan tar ett litet skutt.


 4. Men…måste ni vara så s ö t a här? Jag blir ju alldeles rörd…tårögd. Gu´va ni är fina mot varann!!

  Kramar till båda:)


 5. Jag älskar paddor, men jag hade nog legat bra till för en hjärtinfarkt om jag råkat ut för det!

  Jag är också så enormt trött, känner mig golvad och samtidigt så fattar jag att det mesta sitter på insidan, för egentligen har jag inget speedtempo i det yttre, det är bara tankarna som kör rally just nu.

  Ja, nu blir våra småsorkar 24 i år… min fyller i december och jag vet inte ens om han är på ön eller inte. Han flyttade hem i augusti, men jag har inte sett honom många gånger sen dess och sist drog han till Kalmar för jobbintervju och sist någon hörde av honom så skulle han eventuellt norrut på en också… men han är som gubben i låddan, dyker upp när han får för sig det och hinner mellan alla jobb.

  Jag blir också lycklig av ”festmannens” kommentarer, ni är så fina!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: