h1

Jansson frestelse och köttgryta

oktober 1, 2008

Först vräkte regnet ner, för att sen övergå till kraftig blåst. Inte kul när man jobbar ute och inte kul om man är besökare på Hemse torgdag som är idag. Halv KUT-dag i skolan gör att många barn blev lediga på em. 13 är där. Skulle möta sin pappa klockan 12 men i vanlig ordning dök han inte upp förän flera timmar senare när 13 hittade honom på marknaden. Eftersom jag redan väntar mig svar typ: Va f-n! Jag hade inget på luren eller tror du inte att jag glömde den förb…. luren hemma eller jag blev så stressad på morgonen eller jag hade ju bett ….. att säga till när klockan var 12, men inte f-n gjorde han/hon det. Så kan jag lika gärna skriva den kommentaren redan nu  😦  Dåligt i a f att inte försöka nå sin son, på ett eller annat sett. Tur att dagen har varit trevlig f ö.

Nu står en härlig gryta och puttrar på spisen, det tar ju lite tid, men det är det nästan värt. Sen ska jag visst leta en låt som heter Janssonsfrestelse!? Nån som hört den möjligen? Grabbarna är väldigt förtjusta i den, något dom sjunger i skolan.

Ha en bra kväll!

2 kommentarer

  1. Ja, du, tänker en del men ….
    Aldrig hört låten dock, låter ju annars som en kul låt.
    Förr åkte vi alltid på Hemse torgdag, men det är några år sen det blev av sist. Ett jäkla väder var det igår, men idag ser det ut att bli bättre.
    Kram på dig du tappra kvinna!


  2. Har aldrig hört låten så det är nog inget som sjunges på min skola. Titeln låter kul i varje fall!
    Kram!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: