h1

Slitna badbyxor hittade

november 28, 2008

Märkligt att så mycket snö kan försvinna så fort.Sovit riktigt gott, men har tydligen snarkat igen för fästmannen sov åt fel håll.

sova-ute

Idag ska grabbarna till pappa och jag ska passa på att göra lite advents fint i helgen. 13 ska leka bussguide med sin klass idag, vilket innebär att hela klassen åker ut med buss och får presentera ”sin” socken i bussens mikrofon. Ganska kul och lärorikt projekt tror jag. I går hade dom hälsosam mat, yoga och massage på schemat 😀 Varför hade vi inte sånt när jag gick i skolan på medeltiden 😉 ?

I går hittade jag 9:s försvunna badbyxor i en av säckarna i simhallens källare. Lite full i skratt blev jag när jag insåg hur slitna dom var. Synd att man är en så över ärlig människa, för det fanns betydligt tjusigare badbyxor i dom säckarna. Kunde man inte varit lite fräck och norpat åt sig ett par snyggare?

Nu ska jag starkt fundera på att fortsätta fönsterputsandet…..efter en kopp kaffe 😀 …och lite senare ska jag iväg på lite ärenden.

Ha en bra fredag!

3 kommentarer

  1. Jag har fått i mig en kopp och nu är jag igång, bröt en nagel dock och måste vila lite 😉


  2. Det låter som ett väldigt trevligt projekt! Vi fick göra samma uppgift när jag gick på lärarhögskolan. Mycket lärorikt och kul!
    Kram!


  3. Önskar dig en mysig fredagskväll vännen!

    kramarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: