h1

Inga upplyftande prognoser

december 10, 2008

Inte blir man speciellt inspirerad av att tåga in i 2009. Varsel och uppsägningar, många stackars långtidssjukskrivna som blir utkastade från sjukförsäkringen. Lite märkligt sett att agera, tycker liksom att man borde ha ett mittimellan alternativ med mjukstart och rehabliteringar, inte bara skicka ut folk i intet. Näe upplyftande prognoser är det då inte, men kanske arbetsförmedlingen får sig ett lyft i a f.

Funderar skarpt på att ge mig ut och knycka en gran för det verkar inte finnas att få tag på. Tyvärr är det dåligt med gran här, så då blir det kanske en tall istället.

Onsdag utan några större planer förutom tvättstugan och ett litet ärende i grannsocknen. Ingen nobelmiddag, vare sig för mig eller Lilian.

Ha en Nobel dag 😉

Med en fin julsång:

2 kommentarer

  1. Obotlig optimist är jag, och jag har en stark känsla att det ändå blir ett rätt fint år, men det ser inte ljust ut, man undrar hur allt ska lösas, eller kommer regeringen acceptera att uteliggarna blir flera tro. Jag är mest orolig för mina grabbar, jobb och bostad blir svåra saker, speciellt för de unga.


  2. Ja man kan verkligen undra vad det är som händer, känns oroväckande tycker jag. Men jag försöker fortsätta vara optimist, kanske kan det vara för att ingen i min närhet råkat illa ut ännu. Bara att hioppas och hålla tummarna för att det ska bli bättre för alla som har det kämpigt.
    KramizzzzzzKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: