h1

Fängslad på Öland

januari 3, 2009

Nästan tacksam att vakna, natten har varit full av märkliga drömmar. Allt från att ha varit fängslad i nån bergshåla på Öland till borttappade barn och en resa som aldrig kom till skott. Puhh!

fangslad

Satt nyss och undrade hur många sidor det skulle bli om man printade ut alla sina blogginlägg?  Ganska många skulle jag gissa.

I gotlandstidningen är mordet på 32 åringen stort. Nu spekuleras det tydligen om någon slags koppling med bilolyckan samma natt. En möjlig tes enl. mig, Gotland är en liten plats och två tragiska saker under samma natt är mer än ovanligt om dom inte hänger ihop på nåt sett.

En tydlig koppling fanns det tydligen oxå mellan försvunna  Daniel 31 och Peter 41 som oxå bodde på en liten plats, då det visade sig att dom kände varandra och hade något med maffian att göra. Läser idag att fynd som kan kopplas till dessa två har hittats i en industrilokal i Mellerud.

Ingen snö än, vi får väl se under dagen. Just nu är jag mest glad över bristen på snö eftersom jag ska ge mig ut på vägarna.

ha en bra lördag!

2 kommentarer

  1. Hu…det händer mycket konstigt omkring oss 🙂 Här vräker f ö snön ner och det känns inte bra med tanke på att 18 är ute på vägen idag. Men det är väl bara att bita ihop 🙂


  2. Här är det plusgrader så de mörka molnen kommer nog att ge regn…

    Hoppas dagen blir lugnare än natten!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: