h1

En alldeles vanlig…

januari 6, 2009

….dag har passerat revy med ganska  världsliga funderingar, som tex varför tvätten luktar mer ny tvättat när den är blöt än när den är torr? Kanske bara är jag som luktar på tvätten när jag tar ut den ur maskinen?

Sen har jag länge undrat hur man ska kunna torka golvet i tvättstugan när man måste gå över halva lokalen för att ställa tillbaka moppen?

Två vårkataloger med kläder mm  låg och väntade i lådan. Passade ju utmärkt en ” reseporrsurfardag”.Gratis resehårtork med tillhörande väska utlovades om man beställde något ur vårkatalogen, om man var snabb vill säga, lagret var begränsat. Passar bra, eftersom min g:a hårtork har lämnat jordelivet.

Östnytt berättade om ett Kinesiskt center i Älvkarleby med en ganska lustig man som fått direktiv av ” sin mästare” att flytta till ett kallare land, då han hade för mycket hetta. Han tyckte att Sverige såg ut som en drake, så Sverige fick det bli.Efter några misslyckade projekt runt om i Sverige byggdes till sist detta Dragon Gate, med restaurang, hälsocenter, hotell, museum mm. Ganska häftigt. Kommer man ingen annanstans i världen så får man väl ta sin resehårtork och åka till Älvkarleby 😉

Ja det är väl ungefär vad som hänt, en händelselös dag i världsmetropolen Burgsvik.

Ha en bra kväll!

One comment

  1. Det där med tvättstugan låter krångligt 😀 Haha. Ibland kanske det är bra med tålamod…och så ställer man tillbaka moppen efteråt? Annars får jag en känsla av att det händer jättemycket, om man läser allt du lyckas få in i detta lilla inlägg. Roligt att läsa!

    KramKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: