h1

Det blev visst inget bröllop

januari 7, 2009

Sov nog lite för länge idag, imorgon blir det skola och en klocka som jagar upp en vid 6. Hög tid för skola är det i a f, här kivas det rätt vilt efter ett helt jullov med bara brorsorna att tampas med.

Läser om Mika 6 och Anna-Bell 5 som var på väg till Afrika för att gifta sig.Med sig hade dom Anna-Bells 5 åriga syster som skulle agera bröllopsvittne. Fler med vilda reseplaner tydligen. 😉

brollop

F ö blir man ganska upprörd över vad som händer i Gaza, vad pysslar Israelerna med? Väntar och hoppas att Obama kan göra något åt vansinnigheterna när han tillträder om några veckor. USA har ju trots allt haft en del inflytande över Israel med ekonomiskt bistånd. Med tanke på hur judarna blev behandlade under 2:a världskriget undrar man ju. Tydligen är det inte så att historien gör människor mer humana och fredliga, utan snarare tvärtom.

Här är det som tur var inte mycket som händer under dagen. Lite skolförberedelser,typ imprignera kängor,  en tur till Sundre,  Cajsa Warg mat igen och fästmannen som ska jobba ikväll.

Ha en bra dag!

2 kommentarer

  1. Tyvärr händer det mycket i världen som inte borde hända. Att människan inte lär sig…
    Kram!


  2. Gulligt med bröllopsplanerna (men jag tror inte föräldrarna håller med mig) 😉 Skönt med lite gulliga nyheter bland allt annat som händer. Jag förstår inte det här med Gaza och Israel heller; känner att jag är lite för dåligt insatt i historien där. Men hemskt är det 😦Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: