h1

Mera nyheter

januari 8, 2009

Ja AF besöket gav väl inte så mycket just någon annan avd. skulle kontaktas och ev. kan man då gå in men någon slags åtgärd. Bara vänta och se. Själv väntar jag ivrigt på samtalet från skolledningen, vill ju helst inte sitta i bilen på isiga vägbanor eller något annat olämpligt när dom ringer. Helst oxå ha papper från utredningarna tillhanda.

Läser mera bedrövliga nyheter. Försäkringskassans offer, dramatiskt löp 😉 Många människor som väntar på beslut, någon har väntat på sina pengar sen augusti. Tycker nästan synd om handläggare på både försäkringskassa och AF,  dom får säkert märkliga direktiv från regeringen som inte alls rimmar med vad dom själva tycker är riktigt.

Gotland finns 44 lediga jobb, nästan alla kräver högre utbildning som t ex högskolelektor och flygplanstekniker. Då blir det svårt för ”vanliga dödliga” att få jobb och naturligtvis svårt för AF att ge några hoppfulla hejarrop till dom arbetssökande.

Rekord många går till pantbanken läser jag oxå, inte konstigt faktiskt, som blev lite förvånad att det fanns såna fortfarande, fast det är nog bara i storstäderna skulle jag tro.

Läser oxå att Arboga rättegången fick skjutas upp pga att tyskan fått vinterkräksjukan. Själv får jag vinterkräksjukan bara jag ser e bild på henne.

Annars… hmm..

jag kanske borde läsa mindre nyheter, dom är sååå deprimerande.

Det är skit halt ute på vägarna och det blåser.

Färsk kyckling för 29 :- /kg,  och vi får middag i dag oxå 😀

Kanske ska jag ge mig ut och få på pärlan sitt bil tält om jag inte blåser iväg med tält och allt.

7 kommentarer

 1. Såg en dokumentär om morden i Arboga, fy 17! Mådde illa efteråt.


 2. Det är ju det som är såååå jobbigt, kan jag säga som myndighetsperson. Riksdag och regering stiftar lagar, vi följer dem. Det handlar inte alls om vad handläggarna tycker o tänker. Media hänger med, skriver helt riktigt att riksdagen har ändrat lagen, sen tar det inte många dagar förrän det är myndigheternas fel när lagarna börjar praktiseras i praktiken 😉 SUCK! Och nu måste jag fortsätta laga mat; i den här diskussionen kan jag fastna hur länge som helst..


 3. Ja jag är glad att jag inte jobbar som byråkrat!


 4. Usch ja, det är inte allt som fungerar som man hade önskat. Hoppas i alla fall att du får ett vettigt besked från skolledningen!
  Kram


 5. sportnyheter är bättre! där finns alltid någon vinnare! 🙂


 6. Hoppas kycklingen är god och att det löser sig med jobb ändå. Om inte annat till sommaren kanske…enda tiden man kanske skulle vilja och behöva vara ledig. Det är tufft att vara arbetslös! Lycka till för fästmannen, nån gång löser det sig ändå.

  Kram kram


 7. Har också reagerat över allt elände i världen, senaste tiden. Ja inte för att det är något nytt eller så, men ibland är man mer känslomässigt påverkbar tycker jag. Jag begriper mig inte på den här världen.

  Fast det kanske inte är så nödvändigt heller, vad vet jag…
  😉

  Ha en jättefin helg i alla fall vännen!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: