h1

Dans, kläder och gnäll

januari 10, 2009

Let´s dance såg vi igår. Några var riktigt ok för att vara första gången. Mest nyfiken var jag på Elisabeth Höglund, jag tyckte även hon gjorde bra ifrån sig. Ganska kul att titta i a f, och ibland bjuder någon av sönerna upp till dans under programmet och vi valsar runt en stund på vardagsrums golvet, dock inga dödslyft eller propellrar  🙂 9 trodde inte det skulle gå så bra att lyfta mamma 😉

Kul med fikabesök igår och lite skvaller. En hel säck med fina barnkläder fick jag, så idag blir det manekänguppvisning.

Sen måste jag ju undra något om dom eländiga nyheterna. -Förseningar med utbetalningar och långdragna beslut hos försäkringskassan beror på att FK befinner sig i ekonomisk kris!!!

Hallå!- Fösäkringskassan är inget företag som drivs med vinning. Det är en statlig instans, en serviceinrättning dit folk ska kunna vända sig och få hjälp. Ett socialt skydd som vi faktiskt betalar skatt för!!

Vad betalar man annars för??

Gator som inte ens blir sandade? Skolor som helst inte ska ha personal och där maten inte ska kosta något och skolgårdar som heller inte blir sandade? Vad gör dom annars med våra skattepengar politikerna? Betalar sina egna höga löner?

Ok dagen anfall. 😀

Nu ska jag inte läsa nyheter utan göra frukost till grabbsen, röja av lite i köket och ägna em åt lite tvättstugepolitik 😉

Ha en riktigt bra lördag!

5 kommentarer

 1. Det känns som man ska undvika nyheter just nu, vår vän professorn menar på fullt allvar att man ska det, för alla deprimerande nyheter inte gynnar kreativiteten.

  Jag är inte så säker på att han har rätt, men innan frukost ska man nog undvika eländet.

  Jag satt och funderade över min smak på män igår på lets dance 😀 Det verkar inte finnas nåt mönster inte, för store starke Magnus, mums, men också Mojje och Morgan, ja, och så om du då tänker på min man. Nä, det där med attraktion, det sitter ju tydligen lite var som helst det 🙂

  Jag tyckte det var flera som var riktigt bra och några som var riktigt stela, men det visar sig vilka som har talang och vilka som bara har charm, (vilket inte alltid är att förkasta)

  Ha en fin lördag med modevisning!


 2. Bra med lite anfall emellanåt och du har ju så vettiga tankar!

  Såg inte dansprogrammet, men lyssnade på skönsång i trean istället.

  Ha det så bra idag och kram på er!


 3. Ettt anfall skadar aldrig! det är trots allt våra skattepengar och vår välfärd det handlar om! Tvärtom är borde nog fler vara på hugget!
  Kram!


 4. du lyssnade inte på mig! Läs sporten i stället! jag lovar att det fungerar bättre!


 5. Men Lejonet, sport får mig nästan lika illamående 😉Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: