h1

Pengar, dop och en insikt

januari 12, 2009

Såå, alla barnen i skolan. Otursdagen för 13 avhjälptes raskt med en kram och alla var hyfsat glada.

Dagens på nyhetsfronten:

Finansmannen Bernard Madoff är misstänkt för att ha svindlat bort över 400 miljarder. Svindlande summor oxå. Hmmm.. kunde inte nån miljon hamnat på mitt konto.

Man bör ha 50 000 på kontot ( jaha!? kollade just men näe, vem skulle satt in dom ? ) för oförutsedda utgifter. Tycker att det är oförutsedda utgifter för jämnan, är det inte läkare och medicin så är det bilen eller något annat tråkigt. 😦 Den här månaden kändes t o m bankens avgifter som det, hur kan man besluta att dra dom den 10 januari? Varför inte runt lön?

pengar21

Dagens på hemma fronten:

13 kom glatt hem från konfa träffen och berättade att han och prästen hade pratat om dopet. Han tyckte födelsedagen var en lämplig dag. Jaha, men det är ju på påskafton, har hon tid då? Jo det skulle hon visst ha. Ja då får det väl bli så, och födelsedagen kan ju som sagt vara lämplig. Vet inte riktigt hur ceremonin kommer att gå till, om man ska ha speciella kläder eller…, ja det löser sig väl.

dop

Efter en ganska blåsig promenad, fikade jag hos grannen. Hon kom med en väldigt intressant tanke av orden arbetsgivare och arbetstagare, borde det inte vara tvärtom?

Snart ska fästmannen  till tandläkaren, så skönt. Själv ska jag…..hmmmm…vet inte riktigt.

Ha en bra dag i  a f!

4 kommentarer

 1. Tack för ditt besök hos mig!


 2. Tittar in trots influensabaccelusker hack i häl…Men lovar….Virus i cyber ser annorulunda ut än de som rasar i min kropp… 😉
  Ja du, man bli bara så kräkfärdig över att en del vältrar sig i pengar…försnillar och vältrar sig ännu mera…och så finns de oss andra, vi som knappt vet hur man får sina sketna slantar att räcka till….men vi vänder och vrider, vrider och vänder..
  Hoppas din dag av ”vet inte riktigt” blev en fin dag…
  😉


 3. Vi har varit på några dop där äldre barn blivit döpta. De har antingen haft vanliga finkläder eller konfirmationskåpan.

  Det där med oförutsedda utgifter verkade mera bekant hos mig!


 4. 50 000 på kontot hade varit gött. När hade jag det? hmmm …. hmmmm…. hmmmm…. hmmmm….Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: