h1

Fy f-n vilket vidrigt kaffe

februari 9, 2009

Vaknade upp till en ny dag som känns som söndag eftersom barnen har KUT dag. Vi ska kuta hela dagen föreslog jag, men det gick inte hem 😉

Mitt vanliga kaffe var slut och jag hittade något gammalt vidrigt kaffe i skåpet, så vidrigt att man säger fy f-n efter varje klunk. 😦

kaffe

Solen kikar fram men det ser fortfarande lite kallt ut. Och jag saknar pärlan som står och fryser hos farbror doktorn i väntan på ny rotor. ( Men man får va glad att det inte var motor )

Ja ja ny vecka nya möjligheter. Jag kan i a f inte skjutsa barn, varken till fäktning eller simskola.  Inte heller fästmannen till lasarettet, här pratar vi 20 mil t o r. Kanske man kan få sjuktaxi om man mår dåligt? Vet faktiskt inte.

Annars hoppas jag på en trevlig måndag med glada besked 😀

4 kommentarer

  1. Ja, det låter som om du var i behov av en dos uppiggande nyheter och glada besked!
    Kram!


  2. man har rätt att åka sjukresa med taxi till o från all slags vård, ej tand. kostar 147kr, om det e tur o retur vet jag inte, men man får högkostnadskort, så sen får man åka hur mycket man vill. prata med receptionen el, sköterskan dit han ska så laddar dom med resor till resebeställningen, förutsättningen är att han inte kan eller har för svårt att ta sig till den behandling el, vård, läkare etc,ha det bra. blåser det?


  3. jag skrev fel. 140 kr kostar det. pussiluss


  4. Så synd att det inte gäller tandoperationer. 😦 Nix det blåser inte 🙂Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: