h1

En fettig tisdag

februari 24, 2009

Vaknade alldeles för tidigt, redan halv 7 trots att det är sportlov. Vaknat flera gånger i natt och känt på Miniloppans panna som har varit väldigt varm. Nästan varit på väg att väcka honom för att ge honom alvedon, men feber lär ju oxå vara bra, tar liksom död på bacillerna, eller?

Idag börja bokrean och en del bokhandlare har visst haft nattöppet.  Sen är det ju fettisdag oxå, och Viktoria och Daniels förlovning blir officiell, rena party dagen alltså. 😀 Minns när jag jobbade på brödavd. på Konsum för länge sen. Säkert 600 semlor skulle in i kartonger denna dag. Så är det något jag är en hejare på, så är det att packa semlor.

9 och 13 ska till tandläkaren, annars inget särskilt idag,  bokrean får vänta. Kanske starta pärlan en snabbis, så att hon inte känner sig utanför.

Ha en bra bokreasemmeldag !

6 kommentarer

 1. Ja nu väntar vi spännt på förlovningskunngörelsen…men tänk om tidningarna har fel…IGEN!!! Men nu borde det väl vara dags?
  Att ha feber är inte farligt, vi är nog för snabba att ta till febernedsättande egentligen. Men jag brukar ge/ta alvedon innan läggdags själv o till familjen vid sjukdom bara för att sömnen ska bli lugnare. God bättring önskar jag sjuklingarna!!
  Ha det gott/kram!


 2. Ja, jag har alltid gjort så, väntat med febernedsättande men fick till slut kommentarer om ”barnmisshandel” från en läkare när Tittilila var sjuk… Så nu vågar jag inte låta bli att ge, men jag tror fortfarande att feber är ett naturligt sätt för kroppen att ”elda” ut bacillerna.


 3. Glömde säga att det blir inga semlor här, tror de bara skulle smaka, förlåt, snor iaf. Är inte ett dugg sugen med denna förkylning i kroppen, mera sugen på salt än sött just nu.


 4. Jag försöker också undvika febernedsättande efter att en mycket klok sjuksköterska sa till mig att det är bra att ha feber, just därför att kroppen bekämpar bacillerna då. Sen slinker det ner en och annan Alvedon ändå eftersom man mår skit av febern, men helst inte. Hoppas de piggnar på sig fort så de får njuta av sportlovet!!


 5. Jag tar alltid febernedsättande men tack och lov är det sällan jag har feber. Jag får sådan värk i kroppen när jag har feber att jag bara inte står ut…
  Hoppas dent blev några goda semlor!


 6. då kan du lägga in det i ditt CV! Expert på att packa semlor! vem vet, det finns säkert annat som behöver packas! 🙂 jag är expert på att sortera ruttna plommon, bara så du vet!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: