h1

Sol och tickande bil

mars 18, 2009

Morgonen startade rätt chockartat. När jag startade Pärlan tickade det hysteriskt och alla varningslampor lös. Stormade in på macken och lät antagligen ganska desperat när jag sa att bilen lät som den skulle explodera. Tyvärr visste han inte vad det kunde vara. Vidare till bilmek 1, som trodde det var choken som fastnat. Det lät ju rimligt eftersom choken krånglat. Hem och jag ut fästmannen, som gav sig ut, plockade bort luftfilter och smörjde allt runt vajern en gång till. Inte helt återställd Pärla rullade vidare mot jobbet och jag tog vägen förbi bilmek 2. När jag skulle visa hur den uppförde sig, startade inte Pärlan alls 😦  Batteriet var tvärslut konstaterade han snabbt, men det där tickandet? Nytt batteri och nysmörjd choke startade Pärlan villigt. Nu återstår bara ett ?, varför tickar hon  på tomgång, men inte när man gasar?? -Suck, jag är är trädgårdsmästare, inte bilmek!

Sån tur att solen sken vackert idag i a f.  Imorgon ska 9 och jag till Got-IT För att kolla hjälpmedel om nu inte bilen har en tidsiställd bomb eller nåt. Passar nog på att ta en tur till Ica maxi oxå när jag ändå är i stan.

Gå gärna in och skriv under på föräldraupprorets sida och gå på demonstrationen mot nedskärningarna i skola och barnomsorg,på lördag om du är på ön.

Rent hus blir det inte här idag, men på tv 😀

Ha en bra kväll!

4 kommentarer

  1. choke? har din bil choke? vilken årsmodell… 1979? 🙂


  2. förresten, så skrev jag på listan. Vi har exakt samma problem hos oss. Den sista jag läste var att man skulle skära ner i städning! Som om man löste problemet då.


  3. 85:a 😀 Bra att du skrev på, man undrar verkligen hur dom tänker.


  4. Skrev på , jag med! 🙂

    Lycka till med tickande Pärlan och gott nytt

    astrologiskt år!

    Hälsa o krama alla!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: