h1

Om bloggare och tv kväll

mars 22, 2009

Såg Robinson igår, inge vidare kul, men lördagar har inte mycket att erbjuda på tv. Nästa helg är det trädgårdsmässa, ska bli kul. Att jag dessutom ska träffa mina äldsta vänner från första klass gör ju inte resan sämre.

Funderade på en lustig sak när det gäller bloggande. Man skulle ju faktiskt kunna stöta på bloggare IRL som man tycker att man känner väl, utan att veta att det är dom. Ok. dom som har en avatar med sitt foto, där kan det ju finnas en rimlig chans, men inte annars, t e x dom håriga bloggarna som Lejonet, Znogge och Uttern 🙂 En spännande värld bloggen. Tvättstuga i em och sen bad x 3. Mycket bra på tv i kväll. Kalla fakta, Mia & Klara, Parlamentet och Beck.

Ha en bra söndag!

6 kommentarer

 1. Fullt tänkbart för riktigt som Herr Hund ser jag inte ut 😉

  Varför är det förresten alltid bäst TV-program på söndagar?

  Kram!


 2. Nej jag är inte lika hårig IRL 😀


 3. Vad kul att återse gamla klasskamrater. En alldeles speciell upplevelse, tycker jag som var på en återträff för över tio år sen… Tiden går och sätter sina spår. Suck..

  Ha det fint.
  Sköt om er alla.

  Kram


 4. jag har också funderat på det där ett antal gånger. Tänk dig att du träffar någon i en affär, och börjar prata. Ni kanske pratar i tio minuter, och tycker att den andre är trevlig. Ni kanske till och med säger hej då, utan att konstatera att det är en bloggare du känner! Mysko, eller hur! Det hände mig nästan, med en som var ex-granne. Hon bloggade också på Pressen, på den tiden jag var där.


 5. En bloggare i samma stad som jag bor i fick för sig att hon sett mig i en butik, jag vet nu inte om hon sa eler gjorde något, men helt klart hade hon bildat sig en uppfattning om hur jag ser ut. Men, visst tar jag mig en extra titt på folk ibland, man vet ju aldrig om det är nån man ”känner”! 🙂


 6. Lite knäppt är det ju också nu mera när du och jag ses, då ses vi i egenskap av bloggare, eller hur? Jag tänker direkt, ”åh, där är Agapanthus!” fast jag känt dig i tio år innan och du har ett helt annat namn 😀 Fast, jag känner ju dig så mycket mera nu när jag också träffat Agapanthus 🙂Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: