h1

Krukor, utv. samtal och melatonin

april 22, 2009

Rensat rabatter, planterat kvitten, vattnat plantor och väntat på krukor.Har dom kommit på villovägar? Utv.samtal klockan 17 med 14 som sköter sig alldeles utmärkt i alla ämnen, så skönt. Hann även in på apoteket och som vanligt när jag skulle hämta melatonin,( som är ett licenspreparat )till 10, visade det sig att licensen inte var klar. Börjar bli smått irriterande, måste alltså åka en extra gång tack vare det.

Väldigt trött, inte ens Rent hus lyckas inspirera mig och väldigt ont i ena knäet ( f-n vet varför? ) så tackar jag för mig idag.

I morgon börjar min höns, katt och blomvaktar vecka. 🙂

Ha en bra natt!

5 kommentarer

  1. Så skönt att allt går bra för 14. Det äer alltid en lättnad!
    Kram


  2. Du, varför får 10 melatonin? Jag blir mer och mer desperat över Tittililas nätter, dagtid är hon en dröm, nattetid får man sätta ”mar” framför… skitjobbig!


  3. Märtagreta:snart 10 får melatonin för att han har svårt att komma till ro och sova, ligger och sprattlar oroligt i sängen. Tydligen ganska vanligt fenomen, spec. hos asperger barn som inte producerar eget melatonin i rätt mängd. Melatonin har så vitt jag vet inga biverkningar, men det hjälper honom att bli trött och sova bättre.


  4. men då får du köra i din nya bil! 🙂


  5. Är han orolig och ”sprattlig” även dagtid? Dottern har inga problem att somna, men sover oroligt som attan… man börjar fundera på om det finns någon bot…Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: