h1

En gul tulpan och gul tulpan och en….

maj 27, 2009

Stackars mina knän. Sjukt barn och jobbat för 4…minst. Besök av 6 personer från  POM som dök upp typ 30 min innan arbetsdagen var slut. Intressant i  a f och jag blir alltid lite upplivad av att prata trädgård med minst lika intresserade, då glömmer man knölklockor för ett ögonblick. 🙂 Några var tulpantokiga och radade upp 6 gula tulpaner och fotade närbilder, luktade, kände och fotade inne i tulpanen. Ivrigt visade dom mig skillnader jag aldrig skulle sett annars. En rosexpert frågade 1000 frågor om våra pimpinellrosor och verkade väldigt förtjust i trädgården. Gissar att det blir flera återbesök från POM.

Tvättstugan idag igen, och jag fattar verkligen inte hur det kan bli dessa mängder? Så bra att det är fästmannens tur idag 😀

Konfirmationen närmar sig och jag ar inte riktig koll känner jag. Lappen med info är på rymmen. Kanske skrivit i kalendern?…..Som oxå är på rymmen.

Dax att samla ihop sig en smula.

Ha en bra kväll!

3 kommentarer

  1. Lycka till i jakten på rymlingarna och hopsamlingen av Agapanthus! 😉

    Leons spel är installerat på nya burken och funkar fint!


  2. Vi har tydligen mera kläder än vad vi tror… Jag tycker man tvättar jämt! Hoppas alla saker som är på vift kommer tillbaka.


  3. Aum… jag har varit på Yoga Nidra, rekommenderas, finns på band, en timme motsvarar fyra timmars sömn, man blir klar i knopp och kropp!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: