h1

Dagens tankar från världsmetropolen

juli 12, 2009

Söndag morgon, börjar som vanligt med ett tvättpass klockan 7. Igår var vi och såg pjäsen det helande brustna med Nanna Nore och Polar map. Väldigt bra och tänkvärd pjäs.

Senaste dygnet har jag haft den g:a låten ” Man ska leva för varandra” i huvudet. Inte för att jag tycker den är så lysande bra, snarare det faktum att den spelades igår på Burgsviks marknad och när det spelas i Burgsvik så hör vi det väldigt bra hem till oss. Ibland har Folkeryd musik på kvällarna och då kan vi sitta ute och höra, alldeles gratis. 🙂 Jo Världsmetropolen Burgsvik blomstrar på sommaren och jag njuter av att strosa runt och känna doften från fiskrökeriet bara ett stenkast härifrån. Konstateljéerna är öppna, även campingen, minigolfen och handelsträdgården. För att inte tala om världens sötaste bio. 🙂

solnedgang2

Åter till andra världsliga ting, tvättstugan. Jag önskar för övrigt att spam inte bara var spam. Tänk om det hade varit riktigt – 10 miljoner sek på ditt konto, gratis mat till hela familjen, du har vunnit, du är utvald  mm mm.

Ha en bra söndag!

One comment

  1. Vilken okristlig tid att bege sig till tvättstugan. Fast kanske lika bra att ha det avklarat…Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: