h1

Men stockholmsveckan får klara sig utan mig

juli 19, 2009

Så var det dax igen. Tvättstugan klockan 7. Känner mig rätt tråkig, har inte den där Agapanthus roligare saker att göra en söndag på öarnas ö?  Lite märkligt känns det med alla semesterfirare mitt i min vardag. Man får dock vara tacksam över att man inte befinner sig i Visby nu. Stockholmsveckan i Visby är till för att undvikas. Pinsamma människor med ett pinsamt beteende. Hälla champagne på varandra och supa sig drängfull i halvnaket tillstånd? Nu låter jag  som en moralkärring oxå 😉

Näe slut på gnället. Här har det regnat och det gillar blommorna 🙂 Alla pojkarna sover fortfarande och jag surplar kaffe och surfar mellan tvättpassen.

En vanlig söndag, mitt i turistsäsongen i världsmetropolen Burgsvik.

Tjolahopp!

5 kommentarer

 1. Ibland är det skönt att hålla sig på behörigt avstånd…

  Ha en fin söndag!


 2. här är det också en vanlig, regnig söndag mitt i turist… 🙂


 3. Fråga mig inte varför, men jag besökte stan tre gånger under Stockholmsveckan och som jag skrev i bloggen, det var rena zoo-känslan…. men det ska tilläggas att alla tre gångerna var före 13 på dagen, de flesta sov väl ruset av sig då… nej, förresten, jag var ju på systemet klockan 17.45 i fredags också… då var det party överallt! Fy vad skönt det är att vara vanlig!


 4. Här undviker vi event som stockholmsveckan oxå..förstår inte riktigt vad som är vitsen med att spruta skumpa omkring sig.


 5. Rätt talat, Prudie! Skumpan är till för att drickas! Om den inte är alltför torr, vill säga..! 🙂

  ”Stockholmsveckan”, minsann… Var har jag hållt hus under de 14 år jag bott här, som inte ens hört talas om den..? Hmmm….?

  ”Öarnas ö” var ett kul uttryck, Agapanthus!

  Tack för senast och hälsa/krama om alla!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: