h1

Trendagapanthus

januari 3, 2010

Kanske borde jag ändå försöka mig på ett liiiite sundare 2010. Dom första dagarna har varit allt annat än sunda. Mat, mat, godis litet glas rött till maten, fika hos kompisen. För att inte tala om frosseriet på jul och nyår. Att sen avsluta kvällen i tv soffan med en på rökta mandlar…ja.ja. Rökta mandlar är senaste passionen, tyvärr vet jag inte var jag kan köpa fler påsar nu när mina 4 från IKEA är slut. Finns dom på ön?

Enl. mina egna trend (sel) spröt blir det promenader, spirulina , rökta mandlar och sweet chai te ibland kanel te i år. På inredningsplanet förutspår jag, Detaljer med Lila/Purpur tillsammans med ljust turkost. Med en lätt grafisk grund i svart/vitt.  Snyggt som attan, spår jag i a f.

Annars ja….miljön, närodlat, back to earth.  Miljöpartiet blir nog riktigt stora i år.

Önskelistan för året kan bli lång, men en resa ….Paris underbara stad eller italien- toscana , irland eller skottland kanske. Hmmm ZZZZZZZZZZZZZZZ

3 kommentarer

  1. Rökta mandlar låter intressant. Finns på ikea skriver du?


  2. Här blir det nya och sunda tag snart. Kanske på måndag eller så. Rökta mandlar låter spännande. Ska testa en påse nästa gång jag hamnar på IKEA!


  3. Utfärdar varning för röktamandlarberoende. 🙂Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: