h1

Var är ordet?

januari 13, 2010

Trots att jag inte gillar vintern måste jag ändå säga att just idag är det så där vykortsvackert med frostiga grenar och lätt dis. Jo jag tog en promenad även idag, kort men bättre än inget.

F ö har väl dagen börjat lite sissådär. Vaknade brutalt upp av en ganska otrevlig dröm, för att sen inse att jag har tappat bort ett ord. Ja vi kom överens om det på det trevliga hem och skola mötet igår och idag är det borta. Ja ja i värsta fall får jag väl ringa och fråga nån annan men…..

Även 10 har sovit oroligt. Trampat fram å tillbaka mellan sängen och soffan till framåt 3, för att slutligen somna in…i soffan.

Har i a f hunnit med en del redan. Promenaden och besökt både platsbanken, blocket och kommunen….virtuellt förstås. 🙂

Ha en bra dag!

3 kommentarer

  1. Du har visst hunnit med en hel del idag redan! Jag sitter och gäspar och försöker skriva klart ett protokoll från ett möte i december. Hade varit betydligt lättare att ha gjort det på en gång istället för att försöka tyda mina anteckningar nu..
    Jag blev lite fundersam när jag läste om Hem och Skola-mötet. Var det för alla eller bara för styrelsen? Annars har jag totalt missat det.


  2. Kul att se dig här 🙂 Protokoll e ju rätt trist. Det var några från styrelsen som hade lite brainstorm i Sundre inför årsmötet i slutet av januari.


  3. Finns många fördelar med nätet!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: