h1

Snöööö…

januari 28, 2010

…. Dagens stora samtalsämne. Försenade färjor, ingen post, ingen tidning. Själv har jag med mycket möta hittat och sopat ut bilen från parkeringen och kört några meter.Plogbilarna går på högtryck, men det bara fortsätter att snöa.

Själv har jag minglat runt lite i världsmetropolen. Träff på fiket med några av tjejerna i Hem och skola gänget, dom som tog sig ut på ”stora” vägen. Sen hämta jag upp väldigt höggravida väninnan för en tur till affären, hennes bil var väldigt insnöad och skottning känns väl inte som ett bra projekt för en sån mage. Sen en tur till bilmeken som ska kolla var det läcker bromsolja.

Ja det är ungefär vad som hunnits med. Ja, förutom att jag just insett att IKEAs väggdekoration som jag satte upp igår, ligger på golvet och inte längre sitter på väggen :-(.

Ha en bra dag därute i snödrivorna!

3 kommentarer

  1. Själv blev jag super överraskad när tidningen hade kommit som vanligt och gatan var skottad kl 06:00!


  2. Men vilken otur med dekorationen. Här är det välplogat och undanskottat och det verkar nästan som om gardagens snö gått upp i rök!

    Kram


  3. Vilket oflyt ni har med era karetor; suck..! Och inte vill IKEA:s väggdekorationer hålla sig på plats, heller..! Sicket elände..! 😉Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: