h1

Lördag, lördag

januari 30, 2010

Stackars fåglarna fryser oxå. Sitter alldeles uppburrade och väntar på våren. Hackspetten knackar frenetiskt på tallen utanför, kan väl rimligen inte gå att få ut den minsta lilla mat?

Agneta åkte helt otippat ur Let´s dance igår. Gissar att folk röstar på dom man tror ska åka ut och att Agneta satt säker. Lite synd, hon var riktigt bra.

Läser om Maria, tjejen med civilkurage. Tycker väl att både skadeståndet och straffet var lågt, men tyvärr så är det ju ofta så att våldsbrottslingar verkar få lägre straff än ekonomiska brottslingar.

Lördagsmorgonen har passerat i latemanstakt. Nu blir det snart dags att pulsa iväg till affären och möjligen blir det lite bakning sen.

Ha en härlig lördag!

2 kommentarer

  1. Ekonomisk brottslighet är det som betingar de svåraste straffen i vårt land. Brott mot person brukar resultera i några månader… Märkligt tycker jag.

    Ha en bra lördag!


  2. visst är det konstigt? ekonomiska brott är ju egentligen ingenting att jämföra med våld! I vår kommun var det en man som dödade en annan och fick 8 år. i USA hade han blivit grillad…Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: