h1

Morgon rapport

september 18, 2008

Började denna tidiga morgon med att slå på värmepumpen så att det blir lite varmt tills grabbarna går upp. Måste säga att det blir en  riktigt behaglig värme av den där makapären, men även om det ska vara ett mycket billigare alternativ till dom svindyra elementen, så kör jag den bara en kort stund, man vet ju aldrig, har ju fått chockräkningar förr.

Idag är det hemmastudier för 13, han ska visst mäta hur stor kyrkan är och rita upp den sen i skala 1:100. Dom två minsta ska på simskola fast 9 åringen vägrar, så jag vet inte riktigt hur det blir, jag borde nog åka med, men just nu går det inte.

I morgon ska jag vara ledig, ska på utvecklingssamtal med 13, mitt på dagen så då var det lika bra att ta en ledig dag.

Och nu ska jag hälla i mig ett par koppar kaffe till, så man vaknar ordentligt.

Ha en bra torsdag!

3 kommentarer

  1. känns det inte fel att slå på värmepumpen i september? Jag har börjat elda hemma, men vanligtvis börjar jag en månad senare!


  2. Det har blivit kallt väldigt tidigt vilket garanterat kommer att märkas på räkningen. Vårt elbolag bjuder inte ens på en förkylning!


  3. Vi har vedeldning, bara och det är ju tur… eldar varje kväll redan och säger som tidigare ”talare” det känns jäkligt fel att elda nu redan… men vad gör man och sanningen är också den att vi haft så milda vintrar de två senaste så vi har vansinnigt mycket vet, för Guben fixar ju lika mycket varje år iaf trots att hälften är kvar. Det är ju fukten som är värst, då blir det så kallt, fast det egentligen inte är det, temperaturmässigt alltså.
    Men, vad är det för pump?



Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: